Om Moroccan Decor

Idéen om Moroccan-Decor og det at sælge Marokkansk interiør og boligtilbehør: Lamper, marokkopuder, traditionelle keramiske varer – ja al slags design og interiør, startede for mange år siden.

I oktober 2011 blev det for alvor en realitet med butikken, da vi flyttede ind i lokalerne på Vesterbrogade 77, 1663 København V og begyndte renovationsarbejdet for at gøre klar til der skulle være en hyggelig butik i lokalerne.
 
I februar 2012 modtog vi de første varer direkte fra Marokko, efter vi havde været nede og se varerne for os selv. Vi er en familievirksomhed som stammer fra Marokko og vi kender altså derfor alt til de varer vi forhandler – og vi synes det smukke boligtilbehør også skal blive en del af jeres hjem, og de blev så småt sat til salg i butikken. Da de lokale for alvor fik øjnene op for butikken, er der begyndt at komme flere og flere kunder til – blandt andet de klassiske marokkanske bakkeborde har været efterspurgt.
 
Efterspørgslen på nogle varer er stor, så det kan ofte være en god idé at slå til med det samme. Desuden – hvis du ser en vare på hjemmesiden her, så kan det godt være den er blevet solgt. Derfor tager vi forbehold for at få billeder kan være misvisende – kontakt os eventuelt hvis du vil være sikker på at få din vare, og vi kan eventuelt bestille en lignende vare hjem. Vi har igennem de par måneder vi har eksisteret fået en del stamkunder, som vender tilbage efter mere – både til sig selv, til venner og til familie.
 
Vi gør en dyd ud af, at kunden er i fokus – og vi sørger for at du går fra butikken med et smil på læben.
 

Vi forhandler alle former for marokkanske indretningstilbehør til boligen, og har en bred vifte af puderpufkeramik taginebakkebordelamper og meget mere – alle varer som passer ind i ethvert hjem. Find alle vores smukke varer – og måske din næste dekorationsgenstand på vores produktside.

 
 
Vi glæder os til at betjene dig ved dit næste besøg!
Scroll til toppen