Ny forside Ny

Velkommen til vores webshop

Her på vores side, kan du finde forskellige håndlavet og håndlavet produkter, fra Berber stammen i Atlasbjergene. Vi importerer direkte fra Marokko
og kan garantere for autenticitet og originale varer.

Besøg vores butik

Reverdilsgade 7, 1701 København

Vi tilbyder

Om vores lamper

Alle vores lamper er håndlavede og unikke.
Lamperne findes i mange forskellige farver og variationer og er alle beklædt med skind eller glas. Lamperne er fremstillede af dygtige håndværkere i Marokko og er yderst holdbare, som følge af det stolte marokkanske håndværk der har eksisteret i århundrede.
 

Om vores hynder

Sædehynden i læder kan bruges og placeres efter egen lyst. Læderhylden baner vej for adskillige udsmyknings mugligheder i din stue, gang m.m. Læderhynden er med til at skabe ekstra komfort, placere den derfor efter eget behov. Måske har du endda, en bænk eller et hjørne den passer perfekt til.
 

Om vores tasker og punge

Fine, enkel og unikke læderpunge og tasker med flere rum, som er fremstillet i ægte læder. De indeholder alle god plads til mønter, samt opbevaring til et par kreditkort eller mere. Alle tasker og punge er håndlavede og meget holdbare.

Om vores tæpper

Vores berber tæpper er håndvævet uld-tæpper fra Atlasbjergene i Azilal og Beni Ouarain . Disse tæpper er et gammelt håndværk fra Berber stammene, hvor motiverne er traditionelle mønstre. Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld.

Scroll til toppen